Mooie bijdrage in "Kerstfestival on tour"

Als ZZP'er krijg je natuurlijk geen kerstpakket van je baas. Dan is het des te feestelijker als je toch zomaar een kerstpakket ontvangt. In mijn geval kreeg ik deze van een heuse Kerstman die samen met de Loft Lisse, waarvan ik member ben, een mooie kerstgedachte heeft richting de lokale ondernemers. Ik ontving namelijk een tas met duiten en een mooie glossy. De duiten kan ik besteden bij de lokale ondernemer die allemaal een mooi plekje in het magazine hebben gekregen met hun aanbod. Dit gaat van lekkers tot fashion tot woonaccessoires en noem het maar op!

Ondanks dat mijn diensten niet te verkrijgen zijn met deze duiten mocht ook ik een mooie bijdrage leveren aan deze glossy, namelijk pagina vol met feesttips voor de komende dagen. Nieuwsgierig? Lees dan snel onderstaand artikel.

      

Ik ben in ieder geval blij…..

…..blij met mijn duiten en blij met mijn bijdrage aan deze glossy!

 

Te gast bij Omroep BO

Zondag 15 september was ik te gast bij het programma “Bollenstreek Ondernemers" van Bo Omroep Van de Bollenstreek.


Voor dit interview is mij het hemd van het lijf gevraagd over alle ins en outs van Mstyle4you en over mijzelf. Het is best heel lastig om je te ontspannen tijdens zo'n interview waarin jij een uur lang centraal staat en je dan ook nog in te leven in alle vragen die door de zeer goed ingelezen interviewer Bart Weijers aan je gesteld worden. Het was dus ook heel spannend om te gaan luisteren afgelopen zondag maar wat ben ik blij met het resultaat ?
Ik vond zowaar dat ik goed en ontspannen overkwam ondanks mijn onzekerheid vooraf en dus durf ik nu iedereen uit te nodigen te gaan luisteren naar de herhaling vanavond, zeker als je het leuk vind te horen wat mij allemaal bezighoud.

Niet geluisterd?

Binnenkort post ik hier het hele interview!

 

Mooie ervaring als gastredacteur in het vakblad Kleur & Stijl!

          

Als grafisch vormgever, mijn andere tak van sport, was ik altijd al nieuwsgierig hoe een magazine tot stand komt en nu mocht ik als gastredactrice optreden in dit mooie vakblad voor de imageprofessionals.

Mooi om te zien wat er allemaal komt kijken bij het proces van idee tot een uiteindelijk artikel met foto's in dit magazine.

Samen met Carla, eigenaar van dit vakblad, heb ik gebrainstormd en al snel kwamen we tot de conclusie dat het een artikel over Bauhaus moest worden. De invloeden van Bauhaus zijn namelijk zowel in mode als in de grafische vormgeving terug te zien, de twee vakgebieden waar ik me mee bezighoud. Uiteraard staat Bauhaus op dit moment in the picture vanwege 100 jaar Bauhaus! Vele musea schenken er in dit jubileumjaar aandacht aan. Wij hebben gekozen om onze uitgebreide informatie voor het artikel te vergaren bij het Textielmuseum in Tilburg waar eind mei een expositie is gestart volledig gewijd aan Bauhaus, 'Bauhaus & moderne textiel in Nederland'. Een expositie die iedereen die iets met mode heeft zeker moet gaan bezoeken!
Ik mocht Caroline Boot, Curator Art & Design van het Textielmuseum interviewen, kreeg een preview in de publicatie van de expositie die toen nog niet eens gedrukt was en heb de enige echte glazendoek van Kitty van der Mijll Dekker ontvangen van ze zodat we deze eventueel konden gebruiken voor de fotoshoot. Deze glazendoek heeft de look & feel die zo kenmerkend is voor Bauhaus op gebied van textiel. Heel bijzonder allemaal. Tijdens het interview kwam ik erachter dat de Willem de Kooning Academie waar mijn dochter studeert werkt volgens het Bauhaus principe, nog een bijzondere link dus met Bauhaus voor mij.

Als laatste de fotoshoot! Ondanks dat de shoot eigenlijk best snel ging is er veel voorwerk, namelijk het uitzoeken van de kleding en accessoires. Nu kreeg ik volledige medewerking van Jackie O een prachtige winkel in Noordwijk. Mooie items zijn uitgezocht waar de invloeden van Bauhaus zoals geometrische vormen en lijnen in terugkomen terwijl Carla prachtige bijpassende schoenen had geregeld zoals je uiteraard kan terug zien in de foto's.

Ik kan terugkijken op een leuke en inspirerende periode met een fijne samenwerking met Carla, het Textielmuseum en Jackie O.

 

 

Mstyle4you in Leven Magazine

Blij met mijn bijdrage in de Lente uitgave van het Magazine Leven, editie Bollenstreek en Den Haag!