Workshops/Evenementen

Er zijn weer volop workshops gepland dus schrijf je snel in want vol is vol!

Uiteraard kun je altijd een workshop naar wens boeken voor jouw eigen groepje vriendinnen, collega's, zussen etc.

 

Professioneel in Beeld!

Op woensdag 3 februari en donderdag 11 maart 2021 organiseren wij weer de profielfotoshoot ‘Professioneel in Beeld’!

Wil jij ook waanzinnige profielfoto’s waarmee je meteen de aandacht trekt op je website, LinkedIn of je social media kanalen. Je toekomstige klant of werkgever ziet direct wie je bent.

    

Verschuil jezelf niet meer achter ‘ik ben niet fotogeniek of ik moet eerst nog wat afvallen’. Jij bent goed zoals je nu bent! Met deze shoot met aandacht voor jou gaan wij je dat laten zien. Ik help je namelijk jouw eerste indruk te versterken met het kiezen van de juiste outfits in de juiste kleuren en voeg een ‘touch of’ make-up toe zodat jij echt gaat stralen op jouw nieuwe foto’s gemaakt door Yvonne Körver. Als extra ontvang je per mail gratis tips voor jouw LinkedIn profiel van Winny Paauw - de communicatievakvrouw!

Geef je op en maak ook die verpletterende eerste indruk! Voor een all-in prijs van € 150,00 (ex btw) heb je drie prachtige profielfoto’s met drie verschillende outfits en met de juiste uitstraling!

Aanmelden is noodzakelijk vanwege het tijdschema voor onze individuele aanpak en om volledig coronaproof te kunnen werken.

Marja, imagostylist - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Yvonne, professioneel fotograaf - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens bij Yvonne Fotografie, Henri Dunantplein 79 in Hillegom!

Uiteraard houden wij ons aan de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

 

Workshop 'Ontdek Stijl'

Donderdag 11 februari  2021 van 19:30 - 22:00 uur in samenwerking met en bij Afrit24 in Noordwijk

Wat houdt deze workshop in.....

Je gaat aan de slag met halslijnen(doeken), je krijgt een figuuranalyse en jouw persoonlijke voorkeuren worden vormgegeven op een moodboard wat je zelf maakt. Je ontdekt dus wat het beste bij jouw past en ontvangt een persoonlijke stijlkaart én heel veel tips.

Super leuke avond inclusief koffie, thee en een glas bubbels!

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., slechts € 32,50 pp, max. 12 deelnemers

 

Kleine sfeerimpressie van een workshop!

Voor meer info of inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op http://mstyle4you.nl/aanbod/workshops