Training Retail

Training Persoonlijk Styling Advies Retailers voor zowel dames als heren

Sinds begin 2019 verzorg ik deze training voor www.persoonlijkstylingadvies.com voor zowel dames als heren en help ik de aangesloten retailers om hun klanten een zo mooi mogelijke styling beleving te ervaren in hun een voor een prachtige winkels. 

Als retailer wil toch altijd het beste uit je team halen!

Uiteraard heb je vast enthousiaste en ervaren medewerkers in dienst maar niet iedereen is even goed op de hoogte om een Persoonlijk Styling Advies tot een ware beleving voor de klant te maken met volop aandacht voor kleur en stijl.

Ik leer jouw team welke kleuren jouw klanten laten stralen, welke items de positieve punten van hun figuur zullen benadrukken. Je gaat aan de slag met de kleurenanalysedoeken, halslijndoeken, we bespreken de figuurtypes, het gebruik van accessoires en nog veel meer!

Na een training ‘Persoonlijk Styling Advies‘ weet jouw team precies hoe ze de zwakke punten van de klant naar de achtergrond kunnen brengen en met juiste kleding en kleuren sterke punten kan benadrukken, ze zullen ook proberen de klant te verrassen met een outfit die ze zelf niet zo snel zelf zullen kiezen.

Na de training kun je jouw klanten en vooral nieuwe klanten verassen met een Persoonlijk Styling Advies want hoe leuk en gezellig is het om op een tijd te komen die hen uitkomt om samen met de Persoonlijk Styling Adviseur combinaties samen te stellen die aansluiten bij hun persoonlijke stijl, figuur -en kleurtype. Zo verras je hen met een mooie beleving in jouw winkel en gaan ze met een mooie outfit, een persoonlijke stijlkaart en een goed gevoel naar huis!

Bekijk hier een kleine impressie van een persoonlijk styling advies!

      

      

Is dit ook iets voor jouw winkel, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op over de mogelijkheden voor een training op maat want elke winkel en elk type klant is natuurlijk anders! 

 

29 augustus 2017 mijn eerste training gegeven aan winkelpersoneel zodat zij in staat zijn het beste bij hun klant naar te boven te halen en ze dus een nog beter advies kunnen geven.

Hartelijk ontvangen bij Blushing by Carmen en de avond gevuld met; hoe kies je de beste kleuren voor je klant, het scannen van je klant, het figuurtype bepalen van je klant en deze aan de hand daarvan compleet te stylen.

Gewerkt met de kleurenanalysedoeken en de halslijndoeken, al met al een zeer tevreden klant

'Bedankt voor je uitgebreide toelichting, wij vonden het ook een super geslaagde avond en we hebben echt een hoop geleerd!'