Workshops

Zoveel kleuren, zoveel kleding.....maar welke maken jou het mooist?

Buiten onderstaande workshops is een workshop op maat uiteraard mogelijk!

BV. een kleur & stijltraining voor winkelpersoneel alles is mogelijk!

 

Workshop 'Ontdek je Stijl'

Donderdag 11 februari 2021 van 19:30 - 22:00 uur in samenwerking met en bij Afrit24 in Noordwijk

Wat houdt deze workshop in.....

Je gaat aan de slag met halslijnen(doeken), je krijgt een figuuranalyse en jouw persoonlijke voorkeuren worden vormgegeven op een moodboard wat je zelf maakt. Je ontdekt dus wat het beste bij jouw past en ontvangt een persoonlijke stijlkaart én heel veel tips.

Super leuke avond inclusief koffie, thee en een glas bubbels!

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., slechts € 32,50 pp, max. 12 deelnemers

 

Buiten bovenstaande workshops behoren workshop op maat zoals hieronder genoemd ook tot de mogelijkheden!

 

Workshop 'Ontdek je Stijl'

Locatie: De Loft Lisse of op locatie

 

Wat houdt deze workshop in.....

Wil je ook ontdekken welke (kleding)stijl het beste past bij jouw silhouet maar vooral bij jouw persoonlijkheid? Wil je weten hoe een goede basisgarderobe eruitziet en hoe je deze door gebruik van accessoires laat matchen bij jouw persoonlijke stijl? Boek dan snel deze workshop samen met vriendinnen, zussen, moeders, dochters, collega's etc. of schrijf je individueel in voor de vastgestelde data's van de workshop.
 
Je gaat aan de slag om een persoonlijk moodboard te maken om zo te ontdekken welke stijl jij intuïtief kiest, daarna gaan we aan de hand van de halslijnen(doeken), een figuuranalyse en jouw persoonlijke voorkeur ontdekken wat het beste bij jouw past! Daarnaast laat ik je zien hoe een basisgarderobe eruitziet en wat het voordeel daarvan is en hoe je deze in een handomdraai met het gebruik van accessoires aan jouw persoonlijke stijl aanpast.
Ook behandel ik garderobevraagstukken; je neemt een of enkele kledingstukken mee uit jouw garderobe waar je geen afscheid van kunt nemen maar niet weet hoe ze te dragen/stijlen!

Uiteindelijk ga je naar huis met je persoonlijke moodboard en stijlkaart incl. vele tips!

45,- euro p.p. minimaal 4, maximaal 6 deelnemers  

Inclusief koffie/thee & sweets - bubbels & bites

          

 

Workshop Kleurenanalyse incl. colorcard

Locatie: De Loft Lisse of op locatie 

 

Wat houdt deze workshop in.....

Je gaat aan de slag om een persoonlijk moodboard te maken om zo te ontdekken welke kleuren jij intuïtief kiest daarna gaan we met de kleuren analysedoeken ontdekken of deze kleuren ook daadwerkelijk bij jou passen!

Je ontvang na een persoonlijke kleuranalyse een kleurenkaart en daarmee kun je zelf ontdekken welke kleuren hiervan jou het meest blij maken en eventueel kun je aan de slag met de bijpassende Make-up. Deze kun je lekker uitproberen en eventueel aanschaffen.

Uiteindelijk ga je naar huis met je persoonlijke moodboard en kleurenkaart en misschien wel die lipstick die jou laat shinen!

45,- euro p.p. minimaal 4, maximaal 6 deelnemers (ongeveer 2,5 uur) excl. eventuele reiskosten

Inclusief koffie/thee & sweets - bubbels & bites 

  

Workshop Kleur & Stijl én een uitgebreide High Tea

Slechts 47,50 p.p.!

in samenwerking met en bij Afrit24 in Noordwijk

 

Wat houdt deze workshop in.....  

Wat is er nu leuker dan een gezellige groepsworkshop als bedrijfsuitje, met jullie personeelsvereniging, als vrijgezellenfeest of een vriendinnen dag?

Naast onze uitgebreide High Tea met hartige hapjes, zoete lekkernijen, diverse soorten thee in onze unieke collectie theepotten én een heerlijk glaasje prosecco ga je ontdekken welke kleuren en (kleding)stijlen het beste passen bij jou en jouw silhouet. Je maakt een kleur en stijl moodboard, ontdekt of warme of koele kleuren jou laten stralen én je krijgt een kort make-up advies. Uiteindelijk ga je, na de heerlijke en gezellige High Tea, naar huis met je persoonlijke moodboard, een kleurkaart en heel veel tips!

Voor meer info mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Kleur en Stijl (Thema)workshop!

Wat houdt deze workshop in.....

Je gaat samen met vriendinnen, zussen, moeders, dochters, collega's etc. met behulp van Mstyle4you bepalen wat voor kleur en figuurtype u bent. Voorafgaand maak je een persoonlijk moodboard om zo te ontdekken welke kleur en stijl jij intuïtief kiest. Na het bepalen van jouw kleur -en figuurtype geef ik stijltips zodat je het best uit uzelf kunt halen.

Het door jouw gekozen thema is een rode draad tijdens deze workshop. BV. garderobevraagstukken, je neemt een of enkele kledingstukken mee uit jouw garderobe waar je geen afscheid van kan nemen maar niet weet hoe ze te dragen, je draagt altijd zwart maar wilt dit veranderen of je hebt binnenkort een feest waarop je wilt schitteren, allemaal thema´s waarmee we aan de slag kunnen tijdens de workshop. Heb je zelf een thema dat centraal moet staan tijdens de workshop, laat het weten en we gaan ermee aan de slag.

Uiteindelijk ga je naar huis met je persoonlijke moodboard en kleur -en stijlkaart!

55,- euro p.p. minimaal 4 maximaal 6 deelnemers (ongeveer 3 uur) excl. eventuele reiskosten

Inclusief koffie/thee & sweets - bubbels & bites

 

Workshop 'Wine & Stying'
Ontdek je stijl in kleding en wijn!

Wat houdt deze workshop in.....

Marja laat zien welke kleding het beste past bij jouw silhouet en persoonlijkheid. Je gaat aan de slag met het maken van een moodboard om te ontdekken welke stijl matched bij jou.
Ondertussen laat Debby je de lekkerste wijnen proeven met bij ieder proefglas wijn een bijpassend hapje. 
Heb je in je garderobe een kledingstuk wat je niet weet te stylen. Neem deze dan mee!

49,50 euro p.p. minimaal 6, maximaal 10 deelnemers (ongeveer 2,5 uur)