Kleur & Stijl

Weet je niet (meer) welke kleur & kleding bij jou passen?

Zin in een nieuwe look, en een nieuwe uitstraling? Dan is een kleur -en stijladvies van Mstyle4you echt iets voor jou.

Een kleur- en kleding stijladvies helpt je bij het kiezen van de juiste kleding in de juiste kleuren in een bij jou passende stijl. Ik ga met behulp van kleuren analysedoeken aan de slag om te ontdekken wel kleurtype je bent. Ik wil je laten zien wat kleuren met je doen. Met kleuren die bij je huid, haar en ogen passen zie je namelijk direct resultaat. Je huid oogt rustig en fris, vlekjes en rimpels vervagen en je ogen stralen. Kortom, kleur heeft invloed op je uitstraling. Het is dus belangrijk om te weten welke kleuren je laten stralen! Ik werk met de 4 seizoenstypes; lente, zomer, herfst en winter en de daarbij behorende specifieke kleuren.

Een figuuranalyse is hierbij noodzakelijk want welke vorm of maat je ook hebt, iedereen kan er mooi en stijlvol uitzien. Wanneer we hier bewust van zijn kunnen we aan de slag en ga ik dus accentueren waar je trots op bent en je minpunten slim verbergen door aan te geven wat je beter niet kunt dragen. We richten ons op stoffen, kleuren, vormen en stijlen passend bij jouw kleur -en figuurtype. Je zult zien dat met kleine veranderingen grote effecten worden bereikt en hierbij versteld staan van de mogelijkheden! Ik geef je praktische tips mee waar je direct mee aan de slag kan en leer je beter combinaties te maken. Zo geeft een kleur- en stijladvies je de handvatten voor het maken van betere keuzes en voorkom je straks miskopen en bespaar je uiteindelijk op je garderobe.

In het kort:

• Ontdek jouw persoonlijke stijl en leer alles over welke vormen en kleuren jou versterken

• Ook mogelijk voor een speciale gelegenheid (bruiloft, feest, sollicitatiegesprek, presentatie)

• Je ontvang een overzicht van jouw persoonlijke kleur -en kleding stijladvies incl. do's en dont's in de vorm van een colorcard.       

• Eventueel een shoppinglist om jouw basisgarderobe met de juiste items aan te vullen

• Dit is een uitgebreide voorbereiding op een eventueel garderobeadvies of personalshopping

• Bespaar tijd, geld én miskopen