Haal het beste uit jezelf

maar blijf bij jezelf...

Weet je niet (meer) welke

kleding en kleuren bij jou passen?

Overzicht in je garderobe kwijt?

Haal meer uit je garderobe...

Krijg je in de winkel

last van winkelstress?

 

Koop je altijd hetzelfde en wil je wel een wat anders?

 

 

Uitstraling verbeteren voor solliciteren

of schitteren op een feest?

Reacties

Maart 2022 door Esther over Professioneel in Beeld

'Marja heeft de styling voor mij gedaan bij een fotoshoot voor foto's voor mijn website, door Yvonne Korver. De styling was prettig en professioneel. Marja heeft een goede kijk op kleding en kleur. Er wordt gezorgd voor een mooie natuurlijke make-up. Heel blij met het resultaat'

 Februari 2022 workshop kleur en styling
 
We hebben een hele leuke en leerzame ochtend hebben gehad in Lisse. Marja, de styliste, is kundig, behulpzaam en vriendelijk. De Loft een mooie lokatie.
Kortom; top!
 
Januari 2022 door Guus
 
Marja heeft mij een fantastisch stijladvies gegeven!
Mijn huidige garderobe was het uitgangspunt, waardoor alles super praktisch was.
Marja sloot prettig aan qua tempo, energie en resultaatgerichtheid.
Kortom: aanrader!
 
September 2021 door Sandra van der Zalm
 
Voor m’n LinkedIn profiel wilde ik graag een nieuwe frisse profielfoto. In mei heb ik met Marja kennisgemaakt tijdens de Professioneel in Beeld sessie die zij samen met Yvonne Körver had georganiseerd. Het was een leuke sessie, met goed advies over de beste bij mij passende kleuren van de kleding die ik had meegebracht, en een lichte natuurlijke make up om er een mooi plaatje van te maken. Toen ik werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek heeft Marja mij last minute geholpen met make up tips om een sprankelende indruk achter te laten, geweldig!
 
augustus 2021 door Marlies Nieuwmeijer
 
Het was erg leuk om samen met Marja van Leeuwen en Yvonne Körver deze fotoshoot te doen voor mijn nieuwe profielfoto's. Marja ging eerst bepalen welke kleur bij mij het meest tot z'n recht zou komen. Warme of koele kleuren. Ze weet heel goed wat kleuren voor een effect kunnen hebben en wat een kleur uitdraagt. Vervolgens werd make-up gezet die past bij mijn stijl. Tijdens de shoot paste ze de rekwisieten aan zodat we een mooie compositie kregen voor de foto's. Resultaat is zeer geslaagd. Mooie samenwerking tussen deze professionele dames.
 
Februari 2021 door Nic Oosterveer
 
'Weet waar je aan begint in de samenwerking met Marja. Ze heeft zo'n enorm mooi pakket voor mij samengesteld, dat ik niets meer kon en wilde terugsturen. Heel persoonlijk shoppen mét een styliste bij me. Waar kun je dat doen? Bedankt Marja.'
 
Deze mooi review kreeg ik van mijn klant Nic die ik tijdens de lockdown kon helpen aan een nieuwe garderobe. Uiteraard hebben we eerst samen gekeken wat goed bij hem past wat kleur en stijl betreft en ook wat voor items er ontbraken in zijn huidige garderobe. In de tijden dat de winkels gesloten waren kon hij mooi gebruik maken van mij omdat ik ook werk als online stylist bij Zalon by Zalando. Zoals je in zijn review leest heb ik precies de items uitgezocht waar hij blij van werd! Gelukkig mogen we nu weer live shoppen voor en met klanten maar tijdens de lockdown was dit dé uitkomst voor Nic!

augustus 2020 door Lisette Hogewoning

‘Ik heb meegedaan aan de LinkedIn actie van Marja samen met Winny en Yvonne. Marja laat je op je gemak voelen en geeft goed advies mbt je make-up en kleding. Ze zorgt ervoor dat het advies dicht bij jou blijft, zodat je nog steeds als jezelf op de foto gaat, maar dan een nog betere versie.’

Juli 2020 door Marieke Ringrose-Blijleven

Ik heb deelgenomen aan de LinkedIn zichtbaarheid actie waar Marja ook aan meewerkte. Zij heeft mijn make-up voor de foto shoot gedaan. Ze keek goed naar wat ik normaal gesproken draag en paste de make-up op mij aan, zodat ik als mezelf op de foto kwam te staan. Ze maakte mij op een natuurlijke manier op met kwalitatief goede make-up. Een voordeel is dat je deze make-up ook nog eens bij haar kan kopen als je dat wilt. Marja sluit goed aan op de persoon die ze voor zich heeft en dat vond ik heel erg fijn. Marja bedankt!

Juni 2020 door Mariëlle Zonneveld

Marja heeft voor mij een Zalon box samengesteld waar ik ontzettend blij van werd! Ze is zeer creatief geweest, maar heeft ook goed rekening gehouden met mijn wensen. Een perfecte combinatie en zeker een aanrader om eens te proberen.

Februari 2020 door Leo van Leeuwen

Het valt niet mee de kleuren en patronen te combineren die echt bij je passen en je natuurlijke uitstraling versterken. Verrast werd ik door het kleurenadvies en daar maak ik nog steeds gebruik van bij nieuwe aankopen. En los van alles, je moet uiteindelijk ook lekker voelen in wat je draagt. Marja geeft waardevol advies en het was ook fijn met haar te shoppen.

Januari 2020 door Monique ten Broeke

Bij Marja heb ik een garderobe- en stijladvies gedaan en deze als heel nuttig en erg leuk ervaren! Ik heb vooral veel gehad aan de combineer, mix en contrast adviezen. En hoe te werk te gaan met shoppen. Ook heel fijn is dat Marja een collage maakt met alle combinaties en tips die ontstaan zijn tijdens het advies. Dan kan je deze op een later moment nog inzien en nalezen. Buiten een gezellige middag krijg je een portie positieve energie en kennis mee. Een absolute aanrader!

Januari 2020 door Hillary van der Poel

Marja is een absolute vakvrouw die weet waar zij voor staat. Drukwerk, kleurenadvies, niets is haar te gek. Ik ben zelf heel tevreden met het drukwerk dat zij voor mij verzorgd heeft. Het advies, de uitvoering en aflevering, helemaal TOP! Ik zou Marja bij iedereen aanraden!

December 2019 door Monica Bunnik

Marja heeft een prettige persoonlijkheid, dus het is erg fijn om van haar advies te krijgen over kleur en make up. Ik heb een workshop bij haar gevolgd. Ik ben nu bewuster met het uitzoeken van kleding. Ook heb ik inmiddels al nieuwe lipstick bij Marja besteld, omdat dit zo goed bevalt. Aanrader dus om advies in te winnen bij Marja!

Oktober 2019

Make-up advies!

2 weken geleden ben ik voor een kort make-up advies bij Marja geweest. Ze was kundig, ervaren en zag goed wat ik wilde (en wat ik nodig had...). Ik ben bijzonder blij met haar advies. De producten die ik bij haar bestelde, zijn snel geleverd en doen precies waar ik ze voor gekocht heb.

Bedankt Marja! 

Juli 2019

Een blije Zalon by Zalando klant!

Marja heeft deze keer een echt mooie box samen gesteld, hartelijk dank hiervoor, ik kan bijna niet wachten tot het weer warmer word!

Goed gedaan aan Marja.

Februari 2019

Een mooi bericht van een mannelijke klant na afloop van de workshop 'kleur'

“Voor mij was het een waardevolle ochtend, en gezellig natuurlijk. Ik heb nu een kaart en type profiel waar ik de rest van mijn leven voordeel aan heb. Nogmaals dank voor je aandacht en kennis”

Januari 2019

Priveworkshop 'Kleur' 

Nogmaals veel dank voor de fijne ochtend & voor de extra sheets met advies voor de bij mijn kleurtype passende accessoires, make-up en zelfs brillen etc. Ik ga aan de slag met je tips.

November 2018

Workshop 'Kleur' 

"Dat was een heel gezellige en leerzame kleurenanalysemiddag in Voorhout"

Leuke reactie van leden van een koor waaraan ik in 2 groepen van 6 deelnemers een workshop 'Kleur' gegeven heb.

Op onderstaande foto zijn de dames druk bezig met hun moodboard!

 

Mstyle4you organiseert regelmatig in samenwerking met de dames van Dijk

een gezellig zaterdagochtend "koffiemomentje"

met bv. kleurenanalyses, figuuranalyses, garderobevraagstukken of we maken een persoonlijk stijlmoodboard!

 

 

31 mei 2018

Presentatie en Workshop Kleur De Loft LIsse

Na enkele weken eerder een presentatie te hebben gegeven tijdens de maandelijkse ledenlunch van De Loft Lisse over het belang van ons imago was daar op 31 mei een Workshop Kleur gegeven op de prachtige locatie van de Loft!

 

Een gezellige avond met  3 dames allen op hun manier verbonden met De Loft, ze gingen tevreden naar huis met de My Color passport App & Tool en hebben mooie make-up aangeschaft passend bij hun kleurentype. Bedankt voor de gezellige avond!

      

22 februari 2018:

Garderobeadvies Marjolein Hettinga:

Herken je dit: een kast voor kleren, maar toch geen idee wat je aan moet trekken? Vind je je kleding maar saai of maak je altijd dezelfde combinaties? Nodig Marja dan uit voor een garderobeadvies.

Ze doet een uitgebreide kleuranalyse bij je, zodat je weet welke kleuren bij je passen. Vervolgens gaat ze in je garderobekast kijken wat je al hebt en maakt daar verrassende combinaties van. En ze geeft suggesties voor items die een goede toevoeging aan je garderobe kunnen zijn. Marja is een prettig mens, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. En ze is eerlijk: als iets je niet staat, zal ze dat ook zeggen. Een garderobeadvies van Mstyle4you is onwijs leuk om te doen en heel nuttig. Met Marja’s advies doe je, als het goed is, nooit meer een miskoop.

26 Juli 2017:

Personal Shoppen voor de moeders van de bruid en bruidegom en 2 zussen en een nichtje bruidegom:

Een geweldige reactie van 5 dames na een dag personal shoppen voor een bruiloft;

'Allemaal complimenten we werden er helemaal verlegen van'

      

                         VOOR                                                 NA, te warm voor het bijpassende groene vestje!

 

26 Juni 2017:

Workshop bij Shoeby Sassenheim:

Ontzettend bedankt voor de gezellige avond Marja!

En leuk dat ik toch nog die rok heb gevonden, toch net even anders dan anders. Nu nog even op zoek naar iets leuks voor erop.

 Dank voor je tijd en inzet!

Hartelijke groet, Yvonne

 

2 Juni 2017:

Workshop bij Shoeby Sassenheim:

Het was ontzettend leuk! We hebben genoten. Dankjewel! Ook dank aan Shoeby!

  

12 April 2017:

Een greep uit de leuke reacties op de "Workshop Kleur" in de Tulperij!

'Het was gezellig, sfeervol en leerzaam! Bedankt Marja, voor deze leuke workshop'

'It was great fun thanks Marja'

'Thanks voor de leuke en leerzame workshop'

'Het was echt superleuk! Leerzaam en gezellig'

    

Januari 2017 

Kleur & Stijlworkshop ter gelegenheid van het afscheid van een collega, 11 superleuke dames en zelfs heren die boordevol kleur -en stijltips incl. de My Color Passport app & tool naar huis gingen.

Bedankt voor de leuke avond en ook bedankt mijn lieve collega Claudia voor de hulp.

        

 

1 april 2017 een Kleur & Stijlworkshop voor 2 zussen met hun moeder die ze in het zonnetje wilde zetten, een gezellige en leerzame middag, ook zij gingen boordevol kleur -en stijltips incl. de My Color Passport app & tool naar huis.

 

 

12 en 19 April 2016:

Reacties Workshop bij Shoeby Sassenheim:

Het was een hele geslaagde avond! Heel leuk om met vriendinnen te doen! Ik heb veel geleerd en inspiratie opgedaan!

Bedankt Marja, ik heb zeker genoten van je tips en de gezellige avond. 

     

8 April 2016:

Vandaag door mijn garderobe gegaan met Marja. Supertof, nieuwe combinaties met mijn eigen 'oude' kleding. Kleuradvies, kledingtips, style advies, echt een aanrader!!! 

Dank je wel Marja!

       

Januari 2016;

Vanmorgen kleding styling advies gehad van Mstyle4you.
Mijn huidige garderobe herontdekt en goede tips gekregen van Marja van Leeuwen!!!...

Super Marja!

 

September 2015;

Het voelt heerlijk om een opgeruimde kast te hebben en nieuwe combinaties te dragen die Marja bedacht heeft!

Echt super leuk! Je kleuradvies en kleding advies op figuurtype zijn zeer zinvol. Ik kijk nu heel anders naar mijn kleding en vooral veel bewuster. 

Fijn ook je mail achteraf waarin je benoemd wat er nog gekocht kan worden en welke combinaties je hebt bedacht. Er is zoveel informatie op die avond dat het erg fijn is alles op een rijtje te krijgen.  

Nogmaals heel erg bedankt!! 

Groeten, Jakobine